Om Webbpennan och Anammabloggen

[2008 november]

Bloggen Anamma ligger kvar på Citat Journalistgruppen.

[2007]

Denna webbplats har flyttat till http://anammabloggen.blogspot.com.

[2006-01-31]

Webbpennan är en webbplats om skrivande från Citat Journalistgruppen.

Den är tänkt för dig som skriver, redigerar och publicerar webbtext, men också för alla andra som är intresserade av hur en webbplats bättre når fram till sina läsare. Här kan du ta del av artiklar om webbskrivande och webbkommunikation och få konkreta tips. Men framför allt vill den förmedla erfarenheter och inspirera till att sätta innhållet och läsaren i fokus.

Förändringar av Webbpennan

Webbpennan har förändras till form och funktion och fler ändringar kommer under 2007, men Webbpennans fokus på skrivande och webbkommunikation är oförändrat.

Webbpennan har funnits på nätet sedan år 2000 och artiklarna finns samlade i vårt artikelarkiv. Mycket har hänt sen dess, och äldre artiklar får läsas med publiceringsdatum i minne. Webbpennans grundare Fredrik Wackå har sedan flera år tillbaka en egen verksamhet som webbkonsult, Bloggen webbpennan.se har förstås inte någon intention att konkurrera med enskilda specialister och bokutgivare inom området, utan snarare tipsa på var du hittar den senaste kunskapen inom området.

Du når redaktionen genom att maila oss.